Padcoaching 2023/2024

Padcoachgroep ‘Wat herken ik niet als kostbaar ‘
Deze padcoachgroep is voor mensen die hebben deelgenomen aan de training Niet-herkende Boeddha of de Dzogchen Studiegroep. En daarmee inherent voldoen aan de voorwaarden die gesteld zijn voor deze groep.
In de padcoachgroep ‘Wat herken ik niet als kostbaar’ gaat het er over je verwarring in het licht van verlichting te plaatsen. Dan gebeurt er iets wonderbaarlijks. Dan toont alles zich als openheid. De herkenning van hoe het altijd al is. Dus Startpunt is dan ook steeds weer:

  • Ik ben al verlicht en zo neurotisch als een deur.
  • Ook de neurose is al helemaal een manifestatie van Zijn.
  • Geen remedie, er wordt geenszins gepeuterd aan de neurose.
  • Je rust in/als dharmakaya, Longchenpa zegt hier: ‘bemoei je niet met mijn ontstaanswijze’
  • Het gaat om de herkenning van Gewaarzijn en de wijsheid die al besloten ligt in de kramp. Dus niet in zijn essentie maar zijn intentie.

Zo tref je het meest authentieke aan jou, en kun je steeds meer de heelheid herkennen op het punt van splitsing.

Werkwijze:
We starten de bijeenkomsten met meditatie in beweging en zitmeditatie ter afstemming op je, pure, vrije aard en het non-duale zicht.  Drie dagen zullen in het teken staan van herhaling, onderzoeken en verdieping van dit zicht. En drie dagen zullen we dit zicht praktiseren aan de hand van door jullie ingebrachte casussen.  Wat herken jij niet als kostbaar zal hierbij de hoofdvraag zijn.

Data, plaats en prijs
Dinsdaggroep 2023/2024: 6 dinsdagen op 29 augustus, 24 oktober en 5 december 2023. En op 12 maart, 16 april en 4 juni  2024.
Van 10.15 tot 16.30 uur. Zaal is open vanaf 10.00 uur
Plaats: Damlaan 4, 7211 CJ  Eefde
Prijs: € 590,-
Maximaal aantal deelnemers 8 personen.

Deze groep is vol. Bij interesse laat het mij weten dan kijken we samen naar alternatieven.