Over mij

20170410-L1288847KL

Dorothea van der Sar (1964)
Aanvankelijk was mijn professie makelaar in onroerende zaken. Tijdens het ziekteproces voorafgaand aan het overlijden van mijn eerste man werd ik regelmatig overvallen door een diep gevoel van rust en geluk. De herinnering hieraan heeft mij aangezet tot een zoektocht naar de bron van spontaan geluk en rust die onverwoestbaar zijn, los van iedere omstandigheid.

In 2004 ben ik gestart met een jaartraining Zijnsoriëntatie bij Liesbeth Wolfkamp, gevolgd door twee jaartrainingen Zijnsoriëntatie voor coaches en begeleiders. Door mijn ontmoeting met de Zijnsvisie is mijn zoektocht gestopt in die zin dat ik weet wat ik zocht. Dit is mijn Pad van levenskunst. De Zijnsvisie leert mij vanuit liefde en inspiratie het leven aan te gaan waardoor ik steeds meer de vreugde en lichtheid van het leven ervaar.

In 2009 heb ik de driejarige Zijnstraining aan de School voor Zijnsoriëntatie afgerond. En in 2013 ben ik afgestudeerd als leraar Zijnsoriëntatie. Sindsdien volg ik regelmatig retraites en nascholing aan de School voor Zijnsoriëntatie om mijn inspiratie en vakkennis levendig te houden. Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging van Leraren Zijnsoriëntatie.

leraar-zijnsorientatie