Individuele begeleiding

Zijnsgeoriënteerde begeleiding nodigt je uit je oorspronkelijke, vrije aard te herinneren en vanuit je eigen wijsheid die daarin aanwezig is, bewustzijn te ontwikkelen op de belemmeringen die jou er van weerhouden je vrije aard te leven.
Hierdoor ontstaat er een andere houding op het kijken naar je problemen. Vanuit deze liefdevolle, respectvolle houding kun je de wijsheid gaan zien die, in verwarde vorm, aanwezig is. Zo kun je verkennen wat voor jou een passende manier is om je leven vanuit inspiratie vorm te geven. Hiertoe maak ik gebruik van de schat aan kennis en methodieken die onderwezen wordt op de School voor Zijnsoriëntatie.

Praktisch
In een kennismakingsgesprek kun je zien of de Zijnsgeoriënteerde visie jou past en of het tussen ons klikt.
Als je besluit een begeleidingstraject te willen starten dan vindt er eerst een intakegesprek plaats. Dit gesprek is bedoeld om inzicht te krijgen in jouw vragen, jouw geschiedenis en je leefsituatie.

Na het intakegesprek kun je besluiten of je een Zijnsgeoriënteerd begeleidings- traject wilt aangaan. Na 5 sessies vindt er een evaluatie plaats en kijken we wat passend is voor een eventueel vervolgtraject.

Een intakegesprek duurt 60 minuten.
Een sessie duurt 75 minuten.

Kosten
Vrijblijvend kennismakingsgesprek: gratis
Intake: € 80
Begeleiding: € 95